За психотерапията с усмивка!

03-facebook-event-image

Уважаеми колеги и съмишленици,

23 ноември, нашият професионален празник, отново е на няколко седмици отстояние. В края на лятото се попитахме какво да го правим, как да го отбележим и дали ще споделите нашия ентусиазъм да си го случим. После се посъветвахме с мнозина от Вас и така стигнахме до днешната ПОКАНА.

Силно се надяваме да откриете в себе си онова, което задвижи нас: потребността да продължим традицията да творим своя си уютна общност, в която да успяваме да си говорим смислено, да пийваме по чаша вино заедно и да си разменяме усмивки на празник като предстоящия.
Каним Ви да го направим в петък, на 23 ноември, 2018 г., в „Къщата на София” на ул. “Миджур” 12. Заповядайте там във времето от 19 до 22 ч.

На първо място, тогава ще имаме възможност да благодарим на членовете на предходния Управителен съвет на БАП, а именно: д-р Димо Станчев, Анелия Василева, Инна Бранева, Людмила Величкова, Марина Ангелова, Моника Богданова и доц. Цветанка Хубенова за всички усилия, време и ентусиазъм в организирането на висококачествения професионалния живот на БАП през периода 2015-2018 г.

Ще можем, също, да се срещнем с познати и непознати колеги; да споделим различни погледи към психотерапията; да похапнем и заедно да се насладим на изпълненията на колегите ни музикотерапевти.

Разбира се, ще оповестим и онези измежду нас, които номинирахте да бъдат почетени от общността на Българската асоциация по психотерапия за принос в различни професионални направления. На някои от тях ще имаме възможност да честитим лично, а и да се вдъхновим за труд и постижения, които един ден да ни осигурят подобна почит. Кой не би си го пожелал 🙂

Дрескод: красив, без обезателно да е бален (но защо пък не и с бляскаво колие или папионка!?). Звездите в погледа са повече от добре дошли!

Своят индивидуален принос от 20 лв. за кетъринга и напитките ще имаме възможност да направим на влизане в Къщата на София.

Независимо от това дали чувстваме мястото си в колегията като част от корените или ствола на професионалното ни дърво, като заякнал вече клон или все още тъничка вейка, като укрепнало листо-ветеран или поникващо листенце, всеки от нас има своето място и значимост за неговия и своя живот и професионално и лично здраве и благополучие! И ние с радост ще посрещнем всеки от Вас на предстоящата (почти) семейна среща! Заповядайте.

Доскоро
от нас, настоящите
членове на Управителния съвет на
Българската асоциация по психотерапия

Обобщение:

Кога? 23.11.2018, 19-22 ч.
Къде? Къщата на София, ул. “Миджур” 12
Дрескод: красив
Личен принос: 20 лв.